Titulka   >  Oznamy
publikované: 12.02.2019 14:01  //  aktualizácia: 12.02.2019 14:04  //  zobrazené: 845

Príprava 2. etapy budovania optickej siete verejnej elektronickej komunikácie

Vážení občania, oznamujeme vám, že telekomunikačný operátor Slovak Telekom a.s. v našej obci pripravuje 2. etapu výstavby optickej siete verejnej elektronickej komunikácie. Jej účelom je zabezpečiť poskytovanie vysokorýchlostných elektronických služieb ako je – internet, telefón a digitálna televízia prostredníctvom bezplatného zavedenia optického vlákna do každej domácnosti. 

 

V tejto súvislosti informujeme, že v najbližších dňoch budú majiteľom dotknutých domácností doručené (do poštovej schránky) oznámenie, ktorého súčasťou bude  aj návratné tlačivo „Súhlas“. Vyplnené a odovzdané tlačivo bude slúžiť pre správne naprojektovanie pripojenia vášho domu na pripravovanú optickú sieť. 

 

Bližšie informácie nájdete na priloženom informačnom liste. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prílohy

Informačný list

(pdf - 1.46 MB)

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top