Titulka   >  Oznamy
publikované: 07.02.2022 10:30  //  aktualizácia: 07.02.2022 11:18  //  zobrazené: 3447

ZMENA !!! Očkovanie v obci proti ochoreniu COVID-19 dňa 15.02.2022

 

Oznamujeme občanom, že sa v našej obci  bude konať ďalšie kolo očkovania mobilnou očkovacou jednotkou proti ochoreniu COVID-19 prvou, druhou aj treťou dávkou.

Očkovať sa bude iba vakcínou Pfizer - Biontech. Očkovanie bude prebiehať 15. februára 2022 v zmenenom čase a to od 10.00 do 11.00 hod v Kultúrnom stredisku Kláštor. Imobilní občania sa budú očkovať doobeda. Rodinní príslušníci imobilných občanov však musia prísť do 11:00 h za lekárom do Kláštora! Záujemcovia o očkovanie sa môžu nahlasovať v Klientskom centre obecného úradu  alebo na telefónnom čísle 037/6552370 do piatka 11. februára 2022. 

Prvou a druhou dávkou sa môžu očkovať občania nad 18 rokov.

Treťou dávkou zaočkujú každého, kto o 3 dávku prejaví záujem, má nad 18 rokov a je minimálne 3 mesiace od podania 2 dávky. Toto neplatí pre ľudí s pozvánkou na očkovanie od NCZI. Občania, ktorí prekonali ochorenie Covid-19 sa môžu očkovať na vlastnú žiadosť bez časového obmedzenia.

Očkovať sa môžu aj občania, kt. dostali predtým vakcínu od inej spoločnosti (napr. Astra Zeneca, SPUTNIK, Moderna).

Občania, ktorí majú pozvánku alebo dohodnutý termín v inom očkovacom zariadení si ho musia v predstihu zrušiť.

V prílohe sa nachádzajú formuláre na očkovanie.

 

 

 

 

 

 

Prílohy

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top