Titulka   >  Video reportáže
publikované: 02.02.2017 08:44  //  aktualizácia: 31.05.2017 11:43  //  zobrazené: 957

VIII. ročník Farského plesu

Na  Farskom plese skupina Brilax aj Akadémia tanca z Nitry

Farnosť sv. Klimenta v Močenku zorganizovala 28. januára 2017 už 8. ročník Farského plesu. Zábava sa konala v  spoločenskej sále močenského obecného úradu. Plesu sa zúčastnili desiatky návštevníkov. Organizátori pre nich pripravili program v podobe predstavenia spoločenských tancov, vystúpenia hudobnej skupiny Brilax či tanečníkov z Akadémie tanca z Nitry. „Podľa mňa bola atmosféra úžasná. Veľmi dobre sa mi tancovalo pre týchto ľudí. Parket bol síce trochu menší, ale bolo to v pohode,“ pochvaľoval si podujatie jeden z tanečníkov Akadémie tanca Magnus. Pre hostí plesu boli pripravené aj jedlo, nápoje či bohatá tombola. Moderátorkou večera bola Mária Vörösová.

Väčšina návštevníkov bola na Farskom plese už po niekoľký raz. Pochvaľovali si atmosféru aj prostredie. „My chodíme na tento ples každý rok.Páči sa nám tu. Je tu dobrá atmosféra a príjemní ľudia,“ zhodnotila ples Sabína Urbanová. „My s rodinou sa každoročne snažíme prísť na tento ples, lebo je tu vždy veľmi dobrá nálada. Ľudia sa tu bavia, usporiadatelia sa snažia urobiť niečo nové. Tento ples je vždy vypredaný, to znamená, že tá úroveň je veľmi dobrá,“ popísala dôvody účasti na plese Silvia Karásiková.

Organizátori boli s priebehom plesu spokojní. „Klasicky dobre prebiehajúci ročník.Za tých osem rokov sme si tu užili dobrej zábavy – aj po tej organizačnej stránke. Sme zohratý tím,“ konštatoval jeden z hlavných organizátorov Peter Kohút. „Chcem poďakovať všetkým, ktorí sa pričinili o to, že tento ročník Farského plesu mohol byť zorganizovaný. Chcem sa poďakovať tým, ktorí obetovali svoj čas a námahu, aby toto všetko pripravili. O tom, že sa energiu oplatí investovať, svedčí to, že je oň každý rok záujem a ľudia sa tu bavia,“ vyjadril svoju spokojnosť farár Peter Michalov, hlavný organizátor podujatia.

  • VIII. ročník Farského plesu

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top