Titulka   >  Video reportáže
publikované: 29.12.2015 15:57  //  aktualizácia: 25.01.2016 13:14  //  zobrazené: 524

Vianočný stolnotenisový turnaj registrovaných hráčov

V nedeľu 20. Decembra 2015 sa v močenskej stolnotenisovej herni uskutočnil Vianočný turnaj registrovaných hráčov.
18. ročník podujatia otvoril starosta obce Roman Urbánik a vedúci stolnotenisového oddielu Karol Malík.

Ako prvé boli odohrané štvorhry. V nich medzi sebou súperilo 5 dvojíc. Najlepšie sa darilo tandemu Čiernik- Kondé, ktorý nenašiel premožiteľa.

Kategórie jednotlivcov sa zúčastnilo 11 hráčov, ktorí boli rozdelení do dvoch skupín. Po odohraní základnej časti postupovali do semifinálovej časti prví dvaja z každej skupiny. V A-skupine si o postup zahralo 6 hráčov. Najlepšie sa darilo Norbertovi Kondému, ktorý základnú časť vyhral bez straty bodu. Spolu s ním si postup z druhého miesta zaistil Martin Malík.

V B-skupine si zahralo 5 hráčov. Z prvého miesta si postup zaistil neporazený Marián Malík a ako druhý Peter Špik.

V semifinálovej časti nastúpili proti sebe otec a syn. Mladší z dvojice Malíkovcov Martin síce viedol viedol už 2:0 na sety,
no nakoniec podľahol otcovi Mariánovi 2:3.

V druhom semifinále sa proti Kondému postavil Špik. Po výsledku 3:1 si finálovú miestenku zabezpečil Norbert Kondé.

Finále podujatia bolo ozdobou celého Vianočného turnaja. Marián Malík s Norbertom Kondém predviedli prečo právom hrajú za močenské stolnotenisové A mužstvo. Stretnutie rozhodol až piaty set a jedna loptička, po ktorej sa z prvenstva tešil Marián Malík.

Turnaj vyhodnotil vedúci stolnotenistov a ceny zúčastneným odovzdal starosta obce. V kategórii štvorhier sa na 4. mieste umiestnili Dičér s Hippom, 3. priečka patrila Lenčéšovi s Martinom Malíkom, strieborný stupienok dvojici Marián Malík, Bleho a zlaté medaily si za víťazstvo vo štvorhrách odniesli Čiernik s Kondém.

V kategórii jednotlivcov sa na 3. mieste umiestnil Martin Malík, druhé miesto patrilo po tesnej prehre Norbertovi Kondému: „Vo finále som mal veľmi silného protivníka a naozaj to bolo o jednej loptičke a o šťastí. Maroš bol o trochu lepší, psychicky som to nezvládol, ale bol to veľmi dramatický, napínavý súboj. Ja som rád, že som sa mohol zúčastniť tohto turnaja, veľmi dobre som si zahral. Gratulujem víťazovi.“ Pohár za víťazstvo v 18. ročníku Vianočného turnaja patril zaslúžene Mariánovi Malíkovi: „Tento ročník bol obzvlášť ťažký. Mladí sú stále lepší a lepší, idú výkonnostne hore. Prišiel nám nový hráč Martin Gálik, ten ich potiahol hore. Chcel by som poďakovať všetkým, že sa zúčastnili tohto vianočného turnaja. Bola tu príjemná atmosféra, cítili sme sa tu veľmi dobre. Zahrali sme si, sú tu priatelia a to nás teší. Manželky nás v tomto podporujú a chcel by som sa im za to aj poďakovať. Moje poďakovanie patrí aj obecnému úradu, že nám toto umožňuje.“ V samom závere sa vedúci stolnotenisového oddielu a starosta obce poďakovali hráčom za účasť a predvedené výkony. „Som veľmi spokojný s úrovňou, hráči vydali zo seba maximum. Touto cestou sa chcem poďakovať všetkým hráčom, že sa zúčastnili a odviedli najlepšie výkony,“ konštatoval   predseda stolnotenisového oddielu TJ Močenok Karol Malík. „18. ročník stolnotenisového turnaja, ktorý organizoval močenský stolnotenisový oddiel, mal svoju športovú úroveň. Boli tu veľmi zaujímavé zápasy, jednotliví hráči v dvojhrách, aj štvorhrách predviedli medzi sebou zaujímavé duely. Víťazom blahoželám a ostatným ďakujem za to, že sa turnaja zúčastnili,“ vyjadril poďakovanie za pekný turnaj organizátorom i zúčastneným starosta obce Roman Urbánik.

 

 

  • Vianočný stolnotenisový turnaj registrovaných hráčov

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top