Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 05.03.2023 19:18  //  aktualizácia: 05.03.2023 19:45  //  zobrazené: 1012

Verbisti pripravili ľudové misie

Z príležitosti 100. výročia pôsobenia Spoločnosti Božieho Slova na Slovensku pripravili verbisti ľudové misie vo farnosti Močenku, ktoré sa uskutočnili od 26.2. do 5.3.2023. Pri tejto príležitosti si pripomenuli aj 35 rokov pôsobenia verbistov v Močenku.

Súčasťou programu boli okrem iného misijné kázne počas sv. omší, stavovské prednášky pre mužov a ženy, požehnanie chleba, pomazanie chorých, obnova manželských sľubov, stretnutie s mládežou...

Po záverečnej sv. omši v nedeľu 5.3. požehnal misijný kríž provinciál SVD Pavol Kruták, ktorý bol pred tridsiatimi rokmi farárom močenskej farnosti.

Foto: Peter Sýkora

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top