Titulka   >  Video reportáže
publikované: 18.05.2017 10:43  //  aktualizácia: 31.05.2017 13:43  //  zobrazené: 1663

Ukradnuté tuje v ZŠ

Deťom ukradli tuje

Presne rok rástli mladé stromčeky tují v areáli základnej školy. Pred rokom ich zasadili vtedy ešte škôlkari, teraz už prváci po zápise do základnej školy. Každá má meno dieťaťa, ktoré ju sadilo, a mala ho sprevádzať celým štúdiom na základnej škole. Takmer desiatke tují však potešenie dívať sa na napredovanie svojich majiteľov nebolo od štvrtka27.apríla 2017 dopriate – niekto ich totiž ukradol. „Ja ani neviem v tejto chvíli, čo na toto povedať, pozdravujem toho zlodeja! V budúcnosti verím, že satakéto prípady nebudú stávať.Budeme to riešiť kamerovým systémom, ktorý pevne verím, že v spolupráci s obcou dáme do týchto vonkajších priestorov, pretože k takýmto vandalom sa asi ináč nedá správať, len aby sme ich chytili pri čine,“ netajil spravodlivý hnev riaditeľ školy Eduard Lacko.

Smutné je, že ukradnutím niekoľkých stromčekov sa tento príbeh neskončil. Ďalšie ráno znamenalo pre riaditeľa školy, všetkých pracovníkov i deti ešte nepríjemnejšie prekvapenie, do 24 hodín totiž zmizli takmer všetky stromčeky, ktoré si žiaci v minulom roku zasadili – aj s menovkami detičiek. „Poprosíme sponzorov, aby tieto ukradnuté tuje akýmsi spôsobom nahradili alebo doniesli, a tieto detičky, ktorých sa to týka, si ich znova vlastnoručne zasadili,“ dodal rezignovane riaditeľ Lacko.

Je zvláštne, v akej dobe žijeme, niektorí ľudia nemajú problém vziať si, čo im nepatrí, a ešte sa tváriť ako ctihodní občania, v tomto prípade ctihodní občania s pekne upravenou záhradkou plnou mladých tují. 

  • Ukradnuté tuje v ZŠ

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top