Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 06.06.2022 07:45  //  aktualizácia: 07.06.2022 09:24  //  zobrazené: 304

Spolupráca medzi materskými školami v Močenku a vo Vracove pokračuje

V roku 2018 navštívila materskú školu v Močenku riaditeľka materskej školy vo Vracove s učiteľkami. V Močenku sa im veľmi páčilo a hneď pozvali Močenčanov do Vracova. Kvôli pandémii však museli návštevu viackrát odložiť a podarila sa ju zrealizovať v utorok 24. mája 2022.

Návštevu z Močenku privítala riaditeľka materskej školy vo Vracove Ivana Vaverková. Ukázala im priestory materskej školy. Vo viacerých triedach majú nábytok vyrobený na mieru a časť z neho je na kolieskach. Pani učiteľky môžu priestor ľubovoľne upravovať a prispôsobovať ho požiadavkám výchovno-vzdelávacieho procesu, čo sa veľmi páčilo riaditeľke MŠ v Močenku Soni Hippovej.

Zaujímavý je aj vonkajší areál materskej školy, v ktorom je si deti prídu na svoje. Ako uviedla riaditeľka, je veľkou inšpiráciou pre vybudovanie podobného areálu aj v materskej škole v Močenku.

Pani riaditeľka si potom z návštevnou z Močenku prešla aj mesto Vracov a na záver bolo stretnutie so zamestnankyňami MŠ Vracov, počas ktorého si vymenili skúsenosti. V diskusii porovnávali podmienky a fungovanie materských škôl na Slovensku a v Čechách. Jedno majú spoločné a to snahu o láskavý prístup k deťom predškolského veku.

 

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top