Titulka   >  Oznamy
publikované: 06.02.2021 13:06  //  aktualizácia: 06.02.2021 13:21  //  zobrazené: 1327

Školy v okrese Šaľa sa otvárať nebudú

Vláda Slovenskej republiky 5. februára 2021 schválila v súlade so systémom na monitorovanie vývoja epidémie a prijímanie protiepidemických opatrení s účinnosťou od pondelka 8. februára 2021 rozdelenie okresov podľa aktuálnej rizikovosti. Okres Šaľa sa vzhľadom na aktuálnu vysokú rizikovosť šírenia nákazy COVID-19 a počtu pozitívnych prípadov dostal do najhoršieho 4. stupňa varovania (tzv. čierny okres). Znamená to, že školy sa v okrese Šaľa zatiaľ neotvoria.

Zároveň vláda schválila predĺženie núdzového stavu na ďalších 40 dní, to znamená od 8. februára do 19. marca 2021, čo je samozrejme spojené so zákazom vychádzania v čase od 5.00 do 1.00 h. Všetky obmedzenia, ktoré platili doteraz zostávajú v platnosti s jedinou výnimkou – otvoria sa záhradkárske potreby.

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top