Titulka   >  Oznamy
publikované: 19.01.2021 09:34  //  aktualizácia: 28.01.2021 06:50  //  zobrazené: 19730

Rezervácia termínu testovania

Cez víkend 22., 23. a 24.1.2021 sa v športovej hale v Močenku uskutoční testovanie antigénovými testami. Rezervácia termínu je možná online alebo telefonicky.

Upozorňujeme, že počas testovania budú na odberných miestach uprednostnení občania, ktorí majú registráciu na presný čas. Občania s registráciou musia mať pri sebe vytlačené (alebo k náhľadu v telefóne) potvrdenie o registrácii.
V prípade, že vznikne časová rezerva budú otestovaní aj čakajúci občania bez registrácie.

 

Oznamujeme občanom, že krízový štáb obce Močenok rozhodol počas víkendu od piatku 22. do nedele 24. januára 2021 v našej obci zrealizovať celoplošné testovanie antigénovými testami. Testovať sa bude v športovej hale v ulici Dekana Dubravického v piatok od 12.00 do 17.00 h a v sobotu a nedeľu od 8.00 do 18.00 h s prestávkou od 12.00 do 13.00 h.

 

Upozornenie od správcu systému 

Správca systému prihlasovania na testovanie v obci Močenok oznamuje a UPOZORŇUJE, že po odstránení problémov a následnom spustení rezervačného systému budú všetky rezervácie, ktoré boli vykonané po oznámení o odstavení systému dňa 19.1 2021 vymazané. Týka sa to tých rezervácií, ktoré boli zaregistrované na Odberný tím AA, AAA, a AAAA ako aj na Odberný tím BB, BBB, BBBB.

Po spustení systému sa záujemcovia so zrušenou registráciou môžu opätovne zaregistrovať cez stránku www.mocenok.sk.

Systém bude spustený 21.1. 2021 o 8,00 hod.

Ďalej upozorňujeme, že systém je v prvom rade určený pre prihlasovanie  záujemcov s trvalým pobytom v obci Močenok. Správca systému si vyhradzuje právo v prípade záujemcov, ktorí nemajú trvalý pobyt v Močenku  pristúpiť k neschváleniu takýchto registrácií.

Pripomíname záujemcom o prihlasovanie, aby sa pri registrácii registrovali len na termín 22.-24.1. 2021. Žiadne ďalšie termíny nebudeme rešpektovať a to ani v prípade, že by sme spustili rezerváciu pre prípadné ďalšie kolo testovanie.

Záujemcovia, ktorí nemajú trvalý pobyt v Močenku sa môžu prihlásiť v deň testovania, najneskôr hodinu pred testovaním na prípadné voľné termíny. Za pochopenie vopred ďakujeme.

Správca systému

 

Vyzývame preto obyvateľov obce, aby vo vlastnom záujme využili možnosť otestovať sa a v čo najväčšej miere k tomu využili rezervačný systém Bookio, pomocou ktorého si občania budú môcť zarezervovať presný čas testovania.

Link na aplikáciu je dostupný cez webovú stránku obce. Jeden človek môže pomocou aplikácie cez počítač alebo smartfón zarezervovať  termíny testovania aj viacerým záujemcom, treba však dbať na to, aby pri vypĺňaní nezabudol uviesť meno testovanej osoby a jej telefónne číslo pre prípad pozitívneho výsledku, mail môže byť rovnaký pre všetkých zaregistrovaných. Následne im môže mail alebo printscreen obrazovky s rezerváciou termínu na ich meno preposlať do telefónov, prípadne im ho vytlačiť. Aplikácia ponúka termíny do oboch odberných tímov v päťminútových intervaloch.

V prípade, že niekomu nemôže nikto z rodiny alebo priateľov zarezervovať termín, majú možnosť telefonicky si termín zarezervovať vo štvrtok 21. januára v čase od 7.30 do 15.00 h a v piatok 22. januára 2021 v čase od 7.30 do 12.00 h na tel. čísle 0915/ 712 591.

Upozorňujeme občanov, že rezervácia termínu nie je možná menej ako hodinu pred vybraným časom testovania (teda ak sa chce dať občan otestovať o 10.30 h, musí si termín zarezervovať najneskôr do 9.30 h).

V prípade, že občania prídu na testovanie bez rezervácie, budú musieť počkať na voľné časové okno v niektorom z odberných tímova potom ich pracovníci odberných tímov otestujú. Rýchly priebeh, ako v prípade zarezervovaného času, však nemôžeme v tomto prípade garantovať!

Všetkých občanov prosíme o dodržiavanie časového harmonogramu! Je vhodné dostaviť sa na odberné miesto 5 min pred zarezervovaným časom.

Tak ako počas predošlých testovaní, aj teraz budú cez web obce spustené kamery monitorujúce odberné miesto, v prípade dodržiavania časového harmonogramu by sa však žiaden rad čakajúcich tvoriť nemal, pretože budú prichádzať priebežne podľa objednaných termínov.

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top