Titulka   >  ÚRAD   >  Úradná tabuľa
publikované: 07.08.2024 09:40  //  aktualizácia: 07.08.2024 09:41  //  zobrazené: 11

Oznámenie o zámere predaja pozemku Obce Močenok z dôvodu hodného osobitného zreteľa - kupujúci BERA s.r.o.

OBEC MOČENOK

zverejňuje

v zmysle ustanovenia § 9a ods. 15 písm. f) zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v znení neskorších predpisov (osobitný zreteľ)

oznámenie o zámere predaja pozemku Obce Močenok
z dôvodu hodného osobitného zreteľa

 

a to nehnuteľnosti – pozemku, parc. č. 6005/200 vo výmere 16 m2, druh pozemku: orná pôda, reg. „E-KN“, vedená na LV č. 4274, k. ú. Močenok pre kupujúceho BERA s.r.o., so sídlom Andreja Hlinku 483/9, 951 31  Močenok, IČO: 48 23 62 68.

V zmysle ustanovenia § 9a ods. 15 písm. f) zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v znení neskorších predpisov (osobitný zreteľ) a v zmysle čl. 5 ods. 3 písm. b)  Zásad hospodárenia a nakladania s majetkom obce.

Odôvodnenie predaja:

Obec Močenok sa rozhodla predať predmetný pozemok z dôvodu hodného osobitného zreteľa, nakoľko pozemok obec nevyužíva a žiadateľ si kúpou tohto pozemku zabezpečí prístup na pozemky v jeho vlastníctve.

Navrhovaná cena predaja: 20,- €/m2

Všeobecná hodnota pozemku je 76,-€ za celú výmeru a cena bola určená znaleckým posudkom č. 64/2024 , ktorý vypracoval znalec Ing. Jozef Raček.

 

Vyvesené dňa ........................................                   Zvesené dňa ...............................................

                                                                                

   PaedDr. Roman Urbánik

 starosta obce Močenok

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top