Titulka   >  Video reportáže
publikované: 13.10.2017 14:10  //  aktualizácia: 09.11.2017 14:56  //  zobrazené: 350

Obec Močenok dostala z nadácie SPP dotáciu na rozvoj športu a kultúry v obci

SPP podporil kultúru v Močenku

Obec Močenok v uplynulých dňoch dostala z Nadácie SPP dotáciu na rozvoj športu a kultúry v obci. „Z nadácie Slovenského plynárenského priemyslu, a.s. obec Močenok v rámci podaného projektu získala dotáciu vo výške 10 000 eur,“ oznámil starosta obce Roman Urbánik. Vedenie obce už rozhodlo, aké aktivity prospešné pre celú obec prostredníctvom dotácie podporí. „Časť dotácie použijeme na prefinancovanie Dní obce Močenok - kultúrnych vystúpení, ďalej chceme vybudovať pre všetkých záujemcov o cvičenie street workoutové ihrisko, no a v neposlednom rade časť tejto dotácie použijeme na organizovanie vianočných trhov a osláv Vianoc v obci Močenok,“ spresnil starosta.

Dni obce si už občania užili, o niekoľko týždňov by sa malo začať s budovaním ihriska zameraného najmä na cvičenie s vlastnou váhou a budovanie kondície, ostatná časť dotácie bude využitá na zorganizovanie vianočných trhov v obci, ktoré sú naplánované na druhú polovicu decembra do areálu obecného úradu. 

  • Obec Močenok dostala z nadácie SPP dotáciu na rozvoj športu a kultúry v obci

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top