Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 14.11.2022 22:14  //  aktualizácia: 14.11.2022 23:44  //  zobrazené: 1568

Na oslavy 40 rokov karate v Močenku prišli karatisti zo štyroch krajín

V športovej hale v Močenku sa v sobotu 12.11.2022 z príležitosti 40 rokov karate v Močenku, uskutočnil seminár, ktorý viedol otec slovenského organizovaného karate, Shihan Takeji Ogawa 10 dan.

Seminára sa zúčastnilo viac ako 130 karatistov zo Slovenska, Česka,  Maďarska a Chorvátska všetkých vekových kategórií. Na seminári sa dozvedeli, že techniky karate sa zdokonaľujú a zjednodušujú, aby neboli náročné pre cvičiaceho.  Dôraz bol kladený aj na zlepšovania dýchania pri vykonávaní techník.

Dopoludňajší aj popoludňajší tréning viedol Shihan Takeji Ogawa 10 dan, ktorý sa o niekoľko dní dožíva 80 rokov. Z príležitosti jubilea mu odovzdali ocenenia starosta obce Močenok Roman Urbánik a prezident Slovenského zväzu karate Daniel Líška.

Ocenenia prevzal aj Miroslav Tóth, prezident klubu Karate Močenok a zároveň jeho zakladateľ, ktorý zabezpečil organizáciu seminára. 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top