Titulka   >  Oznamy
publikované: 05.09.2019 08:09  //  aktualizácia: 25.09.2019 08:48  //  zobrazené: 2181

Močenský jesenný beh pre všetky vekové kategórie

Obec Močenok Vás pozýva na bežecké podujatie Močenský jesenný beh 2019, ktorý sa bude konať 5. októbra (t. j. v sobotu) v areáli štadióna Futbalového klubu Močenok.

Preteky sú určené pre všetkých bez obmedzenia veku.

Na štart pretekov sa postavia najskôr o 14:30 hod. deti do 6 rokov, po nich sa o 15:00 hod. rozbehnú žiaci základnej školy a hlavný beh na 3 km pre všetkých od 15 rokov je na programe o 16:00 hod.

Každý pretekár sa musí registrovať, buď na mieste, najneskôr však 15 minút pred štartom svojho behu, alebo elektronicky cez prihlasovací formulár.

Štartovné: 4 € v hlavnom behu, 2 € pre žiacky beh, deti do 6 rokov štartujú zdarma. Pri elektronickej registrácii 50% zľava.

Tak neleňošte a poďte si spoločne zabehať!

 

#REGISTRÁCIA TU bit.ly/mbregistracia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top