Titulka   >  Oznamy
publikované: 30.03.2020 12:21  //  aktualizácia: 30.03.2020 12:40  //  zobrazené: 1549

Knižnica Močenok - predĺženie výpožičky

Knižnica Močenok oznamuje svojim čitateľom, že z dôvodu opatrení súvisiacich s koronavírusom zostáva aj naďalej zatvorená až do odvolania. 

 

Zároveň oznamujeme čitateľom, ktorým končí výpožičná doba, že túto si môžu predĺžiť prostredníctvom svojho konta na webovej stránke knižnice mocenok.dawinci.sk alebo kliknutím na odkaz, nachádzajúci si na stránke obce (oranžový rámček). Čitateľ sa prihlási do svojho konta zadaním čísla preukazu ako 4-ciferného čísla (príklad: ak čitateľ má číslo 87 prihlási sa ako 0087, ak má 123 tak 0123, teda pred svoje číslo doplní nuly, aby bolo 4-ciferné) a ako heslo použije svoje priezvisko. Čitateľovi sa zobrazí tabuľka s knihami, ktoré má požičané. Nad touto tabuľkou sa nachádza tlačidlo Predĺžiť tituly, ktoré čitateľ odklikne a označí knihy, ktoré treba predĺžiť (odkliknúť štvorček pri danej knihe) a potvrdí tlačidlom OK. V tabuľke si potom môže skontrolovať či naozaj došlo k prolongovaniu daného titulu a to tak, že čitateľ vidí stav a dátum do kedy má knihu vrátiť.

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top