Titulka   >  Video reportáže
publikované: 01.02.2016 11:21  //  aktualizácia: 01.02.2016 11:29  //  zobrazené: 3824

Farský ples

V polovici januára sa uskutočnil v spoločenskej sále obecného úradu v našej obci už 7. ročník Farského plesu. Pod organizačnou taktovkou farára farnosti vdp. Petra Michalova a tímu organizátorov bol tradičný ples v sobotu 16. januára 2016 podvečer dokonale pripravený na príchod návštevníkov. Prítomných srdečne privítal vdp. Peter Michalov a večerom hostí plesu moderátorsky sprevádzala Ing. Mária Vörösová. V úvode sa s pekným kultúrnym programom predstavila Akadémia tanca z Nitry – jaj tanečníci návštevníkom plesu predviedli štandardné, aj latinskoamerické tance.

Od začiatku podujatia sa hostia vynikajúco bavili a tanečný parket bol stále plný. „Je to čím ďalej na vyššej úrovni, veľmi dobrá nálada je tu, máme tu okolo príjemných spolusediacich, takže sme tu šťastliví aj s manželom,“ pochvaľovala si atmosféru Marta Hanková. „Spoločnosť je vynikajúca, hudba výborná, vínko je vynikajúce, plná spokojnosť,“ bol stručný Marek Horňák. „Páči sa nám veľmi na plese a myslím, že každým rokom je tá úroveň lepšia, zábava je dobrá, ďakujeme,“ pridala chválu Sabína Urbanová. „Tak ako po iné roky je veľmi dobrý, vynikajúci a ja sa veľmi dobre bavím, preto sem veľmi rada chodím aj s partiou,“ doplnila Jana Bolfová.

K dobrej nálade bezpochyby najväčšou mierou prispela hudobná skupina Disk, ktorá sa počas celého večera starala o hudobnú produkciu a o to, aby návštevníci mali možnosť tancovať na všetky možné melódie. „Ja si myslím, že sa ľudia zabávajú veľmi dobre. Farské plesy sme už hrali, takže máme otestované farské plesy, majú veľmi dobrú úroveň, veľmi slušní ľudia a veľmi veselí bývajú na farských plesoch. V Močenku sme prvýkrát, ale som veľmi príjemne prekvapený priestormi, veľmi sa mi páči tento priestor, aj celej kapele a super sa nám hrá dnes,“ bol spokojný aj kapelník hudobnej skupiny Disk Rado Bujna.

Pre oživenie plesu bola vynikajúcou voľbou organizátorov aj minisúťaž o najlepší tanečný pár. Výkony hodnotila štvorčlenná komisia. Najväčšie sympatie poroty si vyslúžil jeden z tancujúcich párov, ktorý odmenili fľašou chladeného šumivého vína. Zábavu a atmosféru na plese asi v polovici večera hodnotili aj organizátori. „Sme na 7. ročníku farského plesu a podľa toho, ako sa návštevníci zabávajú myslím si, že napĺňa tie očakávania a požiadavky, ktoré sme ako organizátori mali. Sme radi, že sa ľudia bavia a že vidíme, že sa dá aj na tie menšie, alebo ťažšie problémy na chvíľu zabudnúť aj vďaka tomu, že sme tu. Chcem sa poďakovať všetkým, aj za výťažok ktorý z tomboly bude použitý na opravu nášho farského kostola, na jeho výmaľbu,“ poďakoval sa vdp. Michalov. „Po tej organizačnej stránke, s ktorou pomáhame pánovi farárovi, myslím že sme kamaráti a známi všetko zvládli. Treba poďakovať naozaj všetkým, celému tímu, ktorí okolo toho robia a treba poďakovať aj návštevníkom, ktorí nás ťahajú od prvého plesu a sú takí stabilní,“ tešil sa z dobre fungujúcej organizácie jeden z hlavných organizátorov Peter Kohút. Atmosféru vylepšila aj bohatá tombola, v ktorej bolo množstvo zaujímavých cien, ktoré si domov odniesli šťastní výhercovia a zábava sa skončila až v skorých ranných hodinách, kedy posledný spokojný návštevníkov opustil priestory spoločenskej sály. 

 

  • Farský ples

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top