Titulka   >  Oznamy
publikované: 29.10.2020 14:19  //  aktualizácia: 29.10.2020 14:20  //  zobrazené: 2306

Celoplošné testovanie v obci Močenok - základné informácie

Oznamujeme občanom, že celoplošné testovanie sa v našej obci uskutoční v sobotu 31. októbra a v nedeľu 1. novembra vždy od 7.00 do 22.00 hodiny s tým, že posledný odber bude realizovaný o 21.30 h. Na základe rozhodnutia Ozbrojených síl Slovenskej republiky budú v našej obci zriadené 3 odberné miesta. Všetci záujemcovia o celoplošné testovanie sa môžu v Močenku dostaviť na odberné miesta v športovej hale a v jej blízkosti. Ulica dekana Dubravického od bývalého fota až po križovatku s ulicou Párovce, bude počas víkendu pre automobilovú dopravu uzatvorená.

Občania, ktorí budú na testovanie prichádzať z ulice dekana Dubravického a z Pároviec budú testovaní na odbernom mieste v blízkosti športovej haly a občania, ktorí budú prichádzať z ulice sv. Gorazda budú testovaní na dvoch odberných miestach v športovej hale. Testujú sa občania od 10 rokov a starší. Prosíme všetkých, aby si  nezabudli občianske preukazy, pre deti kartičky poistenca, pretože bez nich nebude môcť byť testovanie vykonané.

Ďakujeme za pochopenie a prosíme o trpezlivosť.

 

 

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top