Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 26.11.2021 19:58  //  aktualizácia: 26.11.2021 19:59  //  zobrazené: 2278

Močenský jesenný beh úspešný

Podujatie Močenský jesenný beh rozdelili organizátori kvôli pandemickej situácii do dvoch častí, aby sa na jednom mieste nezhromažďovalo veľké množstvo pretekárov a divákov.

V sobotu 2. októbra pripravili pre milovníkov behu trate od 250 metrov po 5 km. Súťažiť mohli deti do 6 rokov, mladší aj starší žiaci, dorastenci, dospelí a seniori.

Ako prví sa na trati predstavili najmladší bežci na najkratšej 250-metrovej trati, potom postupne behali staršie deti až po hlavný beh, ktorý mal dĺžku 5 000 metrov a predstavili sa v ňom dorastenci, dospelí a seniori. Na štartovnú čiaru sa postupne postavila takmer štyridsiatka nielen močenských detí, čo svedčí o slušnom záujme o beh aj u najmladších vekových kategórií. Dorastencov, dospelých a seniorov súťažilo spolu 46, z nich bolo 7 domácich pretekárov

V hlavnom behu zvíťazila Nikola Vajglová súťažiaca za Slovenskú technickú univerzitu Bratislava a Adam Kĺbik z Bežeckého klubu Duslo Šaľa.

V piatok 12. novembra sa uskutočnila druhá časť Močenského jesenného behu.

Súťažili tri mládežnícke kategórie na tratiach 250, 500 a 750 m.

Na štart sa postavilo spolu 30 pretekárov. Najrýchlejší v jednotlivých kategóriách boli:

Kategória do 8 rokov

1. Adam Skalický

2.Tobias Mihálik

3. Nikolas Kuna

 

Kategória 9-10 rokov

1. Jurko Piršel

2. Martin Matušica

3. Miška Lenčéšová

 

Kategória 11 rokov a starší

1. Lukáš Bleho

2. Alex Vargačík

3. Filip Šarközi

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top