Titulka   >  Oznamy
publikované: 03.03.2021 08:07  //  aktualizácia: 03.03.2021 08:49  //  zobrazené: 1997

Otvorenie zberného dvora na zelený odpad

 


Obec Močenok oznamuje občanom, že zberný dvor na zelený odpad v ul. Pri kamennom moste  bude od dnešného dňa (t.j. 03. 03. 2021) otvorený každú stredu a v sobotu nasledovne:

 

- v stredu od 14:00 - 17:00 hod

- v sobotu od 14:00 - 17:00 hod.

Na zberný dvor môžu voziť odpad len občania s trvalým  pobytom v obci Močenok! 

Občania musia mať pri vstupe a pri pobyte v zbernom dvore prekryté horné dýchacie cesty (napríklad rúškom, šálom alebo šatkou) a dodržiavať odstup minimálne 2 metre od ostatných občanov nachádzajúcich sa v zbernom dvore.

Osoba sa preukáže negatívnym výsledkom RT-PCR testu nie starším ako 7 dní alebo antigénového testu certifikovaného na území Európskej únie na ochorenie COVID-19 nie starším ako 7 dní, alebo ak táto osoba prekonala ochorenie COVID-19 a má o jeho prekonaní doklad nie starší ako tri mesiace, alebo ak táto osoba bola zaočkovaná proti ochoreniu COVID-19 aj druhou dávkou vakcíny a od tohto očkovania uplynulo aspoň 14 dní, alebo osoba, ktorej zdravotný stav alebo zdravotná kontraindikácia neumožňuje vykonanie testu na ochorenie COVID-19 v zmysle Uznesenia vlády SR č. 123 zo dňa 28. februára 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top