Zvyšné oleje z grilovačky je najlepšie vytriediť
S letnými teplotami sa na záhradách, terasách a piknikových miestach znovu rozpaľujú grily a vôňa mäsa a zeleniny sa prelína všetkými smermi. Je známe, že veľký podiel na chuti a vôni všetkých tých grilovaných dobrôt majú práve oleje a tuky, bez ktorých by to proste nešlo. Lenže čo s nimi, keď sa všetko doje a zostanú len mastné oká na dnách nádob? Vytrieďte ich!
Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !
Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.
Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.