Titulka   >  Video reportáže
publikované: 03.06.2015 08:00  //  aktualizácia: 22.10.2015 15:12  //  zobrazené: 631

Zamestnanecký deň Dusla 2015

V sobotu 30.5.2015 sa na futbalovom štadióne FK Slovan Duslo Šaľa uskutočnil Zamestnanecký deň Dusla 2015. Pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov bol pripravený bohatý program. Pre deti rôzne detské atrakcie ako napr. nafukovací hrad, bludisko, reťazový kolotoč, maľovanie na tvár, chemické tvorivé dielne, jazda na koni alebo ukážky hasičskej techniky. Na svoje si prišli aj dospelí a to pri populárnom stolnom futbale v ľudskej veľkosti tzv. kalčete, lukostreľbe či silomer-boxe.

Druhého ročníka Zamestnaneckého dňa Dusla sa zúčastnilo 2700 zamestnancov a ich rodinných príslušníkov. S návštevnosťou a priebehom podujatia bol spokojný aj generálny riaditeľ Duslo a. s. Petr Bláha, ktorý sa vyjadril, že táto akcia nie je jedinou svojho druhu. Na jeseň pripravuje spoločnosť ďalšiu voľnočasovú akciu pre zamestnancov - športový deň.

Záver dňa a programu patril hudobným vystúpeniam. Najprv sa predstavil na pódiu šaliansky rodák Marko Pillo. Vyvrcholením Zamestnanecké dňa 2015 bolo vystúpenie známej slovenskej hudobnej skupiny Polemic

  • Zamestnanecký deň Duslo, a. s. 2015

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top