Titulka   >  ÚRAD   >  Úradná tabuľa
publikované: 14.10.2024 12:16  //  aktualizácia: 14.10.2024 12:36  //  zobrazené: 57

Výzva na odstránenie a okliesnenie stromov a iných porastov v okolí elektrického vedenia

Na základe pochôdzky realizovanej pracovníkmi Slovenskej elektrizačnej prenosovej sústavy, a.s. Mlynské nivy 59/A, 824 84  Bratislava 26 na 220 kV vedení V 279 Križovaný - Šaľa bolo zistené, že porasty v ochrannom pásme vedenia na pozemkoch nachádzajúcich sa v k. ú. Močenok, dosahujú kritickú vzdialenosť od vodičov a ohrozujú bezpečnosť prevádzky vedenia. Vzhľadom na veľký počet vlastníkov, ktorých predmetný výrub obmedzuje a veľký počet vlastníkov, cez ktorých nehnuteľnosti ochranné pásmo predmetného vedenia prechádza, doručujeme toto Oznámenie ako poverená osoba SEPS podľa § 11 ods. 3 zákona č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Odstránenie a okliesnenie stromov a iných porastov je možné vykonať do 60 dní od vyvesenia verejnej vyhlášky na úradnej tabuli obce.

Súhlas, resp. nesúhlas s odstránením a okliesnením stromov a iných porastov vlastník oznámi kontaktnej osobe do 40 dní od vyvesenia verejnej vyhlášky na ÚT obce.

Kontaktná osoba na tel. č. 0949 414 064.

 

 

 

 

 

 

Prílohy

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top