Titulka   >  Video reportáže
publikované: 20.02.2017 09:01  //  aktualizácia: 31.05.2017 12:04  //  zobrazené: 306

Rozpočet obce Močenok na rok 2017

Obec plánuje investovať do výstavby a rekonštrukcie aj v roku 2017

Obec Močenok naplánovalaaj pre rok 2017 niekoľko investičných akcií. „V prvom rade je to dobudovanie miestneho trhoviska na Školskej ulici.Ďalej plánujeme začať rekonštrukciu materskej školy.Z tých ďalších akcií, ktoré máme naplánované, spomeniem budovanie chodníka na ulici M.R.Štefánika a,ak všetko dobre pôjde, tak aj parkovacích plôch pri športovej hale, chodníka na ulici Vinohradskej alebo budovanie priechodu pre chodcov pri obecnom úrade,“ spomenul najväčšie plánované investičné akcie starosta MočenkaRoman Urbánik. Obec pripravujetaktiežrozšíriť kamerovýsystém.Na jeho realizáciu získala dotáciu vo výške 10 000 eur.Z vlastného rozpočtu doplní9 000 eur, vďaka čomu bude kamerový systém monitorovať i ďalšie časti obce.Do plánusúzaradenéaj výstavby a rekonštrukcie menšieho rozsahu.Pripravuje sanapríklad dokončenie stojísk pod kontajnery na separovaný zber skla a textilu.„V zásade na všetky akcie, ktoré som spomenul, máme vyčlenené finančné prostriedky. V prípade materskej školyhovoríme o dvoch možných postupoch riešenia.Prvý,aknáš projektový zámerbude úspešný, bude kombinácioudotácie a vlastného zdroja finančných prostriedkov. V prípade, že by zámer nebol úspešný, by sme to riešili z vlastných zdrojov apôžičky z nejakej bankovej inštitúcie. Na ostatné akcie máme finančné prostriedky pripravené z vlastných zdrojov,“ doplnil RomanUrbánik.

Plánované investičné akcie sa budú rozbiehať postupne.Ich realizácia a priebeh budú závisieť odpoveternostnýchpodmienok.Ide napríklado budovanie chodníkov, plochy trhoviska alebo betónovanie stojísk.

  • Rozpočet obce Močenok na rok 2017

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top