Titulka   >  Video reportáže
publikované: 30.03.2016 10:17  //  aktualizácia: 11.04.2016 09:23  //  zobrazené: 675

Prerábka starej budovy MNV

Budova bývalého úradu v rekonštrukcii

Obec na základe rozhodnutia obecného zastupiteľstva rozhodla o rekonštrukcii budovy bývalého miestneho národného výboru v ulici Andreja Hlinku na polyfunkčnú budovu, v ktorej budú byty a priestory pre pôsobenie polície. „Spoločnosť INOVA – NR, s.r.o z Nitry začala na základe zmluvy realizovať rekonštrukciu objektu tak, že výsledkom bude polyfunkčný dom, kde v prízemnej časti budú kancelárie pre štátnu a obecnú políciu a na troch  podlažiach vznikne 12 bytov - 6 jednoizbových a 6 dvojizbových. Predpokladaný termín ukončenia rekonštrukcie je v mesiaci september alebo október tohto kalendárneho roku,“ spresnil starosta obce Roman Urbánik.

Samotné stavebné práce sa začali začiatkom marca. O ich aktuálnom priebehu nás informoval Martin Bohát zo spoločnosti INOVA – NR: „Začali sme s vlastnými prácami v danom objekte. Najprv sme koordinovali činnosti so štátnou a obecnou políciou, ktorí sa ešte vysťahovávali z objektu a potom sa začali celkové búracie práce. Po búracích prácach, ktoré budú ešte niekoľko týždňov pokračovať z celého objektu zostane len skelet, nosný múr a vonkajšie konštrukcie, všetko ostatné pôjde von.“ Potom sa podľa slov Martina Boháta budú realizovať stavebné práce zamerané na zhotovenie nových konštrukčných častí, ako je vybudovanie nových múrov, zamurovanie stavebných otvorov, alebo vyhotovenie nových, osadenie okien a dverí a podobne.  „Podľa projektu postupne zrealizujeme elektrické rozvody, vodu, kúrenie, omietky, osadenie dlažieb, maľovky, atď. Termín ukončenia, ktorý je stanovený na koniec roka, by sme chceli stihnúť skôr, náš taký interný termín je september - október,“ doplnil Martin Bohát za dodávateľa  prác. 

 

 

  • Prerábka starej budovy MNV

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top