Titulka   >  Oznamy
publikované: 04.11.2021 08:41  //  aktualizácia: 10.11.2021 14:24  //  zobrazené: 2818

Očkovanie v obci proti ochoreniu COVID-19 dňa 16.11.2021

Oznamujeme občanom, že sa v našej obci bude konať očkovanie mobilnou očkovacou jednotkou proti ochoreniu COVID-19 prvou, druhou aj treťou dávkou.

Očkovať sa bude iba vakcínou Pfizer - Biontech. Očkovanie bude prebiehať 16. novembra 2021 od 08.00 do 12.00 hod v Kultúrnom stredisku Kláštor. Imobilní občania sa budú očkovať v poobedných hodinách. Záujemcovia o očkovanie sa môžu nahlasovať v Klientskom centre obecného úradu  alebo na telefónnom čísle 037/6552370 do piatka 12. novembra 2021. 

Prvou a druhou dávkou sa môžu očkovať občania nad 18 rokov.

Treťou dávkou zaočkujú každého, kto o 3 dávku prejaví záujem, má nad 18 rokov a je minimálne 6 mesiacov od podania 2 dávky. Toto neplatí pre ľudí s pozvánkou na očkovanie od NCZI, na nich sa doba 6 mesiacov nevzťahuje. 

Očkovať sa môžu aj občania, kt. dostali predtým vakcínu od inej spoločnosti (napr. Astra Zeneca, SPUTNIK).

Občania, ktorí majú pozvánku alebo dohodnutý termín v inom očkovacom zariadení si ho musia v predstihu zrušiť.

V prílohe sa nachádzajú formuláre na očkovanie.

 

POZOR ZMENA !!!
Oznamujeme občanom, že vzhľadom na nové usmernenie nastala zmena v očkovaní. Občania, ktorí boli zaočkovaní prvou a druhou dávkou vakcíny MODERNA musia byť preočkovaní rovnakou vakcínou a tým pádom sa nemôžu dať zaočkovať v mobilnom vakcinačnom centre, ktoré bude v Kláštore dňa 16.11.2021. Mobilné vakcinačné centrum bude očkovať vakcínou Pfizer.

Občania s vakcínou MODERNA sa budú môcť dať zaočkovať v Šali na poliklinike alebo v Nitre. 

 

 

 

 

Prílohy

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top