Titulka   >  Video reportáže
publikované: 22.02.2016 14:10  //  aktualizácia: 22.02.2016 14:12  //  zobrazené: 721

Aktuality z obce

Pracovníci obce v polovici februára na križovatke ulíc Nitrianska – Sv.Gorazda osadili nové bezpečnostné zábradlie. Pôvodné, od nárazov áut pokrivené a poškodené zábradlie demontovali a na jeho miesto nainštalovali nové. Nové zábradlie chrániace chodcov na chodníku je mohutnejšie ako pôvodné a vďaka bielo – červenému náteru aj viditeľnejšie. Týmto krokom sa zasa o niečo zvýšila bezpečnosť chodcov v tejto lokalite.

V sobotu 13.februára 2016 sa uskutočnil pod organizačnou taktovkou obce prvý jednodňový  lyžiarsky výlet. Štyridsiatka malých i veľkých lyžiarov sa vybrala na Donovaly, aby športovaním strávili peknú sobotu.  Snehové podmienky boli dobré a chuť lyžovať sa veľká. Výlet sa vydaril a jeho účastníci majú záujem zopakovať si ho.

V sobotu 13. februára 2016 sa v priestoroch kultúrneho strediska odohralo 7. kolo V. šachovej ligy skupiny B11. Šachklub Močenok B hostil Žihárec. Ako prvý sa skončil duel na 1. šachovnici, kde Dičér remizoval s Kobelom. Neskôr si obidve družstvá pripísali po bode a tak sa o víťazovi rozhodlo na poslednej šachovnici. Tam si hostia pripísali ďalší bod a tak Šachklub Močenok B podľahol Žihárcu 1,5 : 2,5.

Obec Močenok získala začiatkom februára do svojho vlastníctva zánovné motorové vozidlo. Auto obci darovalo ministerstvo vnútra Slovenskej republiky. „O auto sme požiadali preto, aby sme mohli vykonávať sociálne služby v obci Močenok, myslíme tým rozvoz stravy. Je to Nissan Xtrail. Máme predstavu, že v odbornej firme dáme urobiť chladiace zariadenie do tohto auta tak, aby sa v ňom dala prevážať strava, aby spĺňalo hygienické predpoklady a normy. V zmysle zmluvy máme auto používať 3 roky, myslím si, že s tým problém nebude,“ ozrejmil starosta Roman Urbánik. 

  • Aktuality z obce 17.02.2016

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top