Titulka   >  Video reportáže
publikované: 22.12.2015 22:43  //  aktualizácia: 11.01.2016 08:27  //  zobrazené: 274

Aktuality z obce (16.12.2015)

S platnosťou od 1. januára 2016 vystrieda riaditeľku základnej školy Mgr. Gabrielu Lovásovú vo funkcii Mgr. Eduard Lacko. Na pol roka bude zastupujúcim riaditeľom. Starosta obce neodobril návrh Rady školy na vymenovanie víťazky výberového konania a vymenoval zastupujúceho riaditeľa. V čase jeho pôsobenia sa bude musieť zrealizovať ďalšie výberové konanie na riaditeľský post.

Obec Močenok pripravuje Komunitný plán sociálnych služieb obce na rok 2016 až 2020. V tejto súvislosti vedenie obce prosí všetkých občanov, alebo zástupcov združení a organizácií, aby k tejto téme vyplnili dotazník, ktorý sa nachádza na webovej stránke obce. Vyplnením dotazníkov majú občania možnosť vyjadriť sa ku kvalite sociálnych služieb v obci. Zároveň budú návrhy vyplňujúcich slúžiť ako podklad pre vypracovanie komunitného plánu. Obyvatelia obce sa tak budú podieľať na tvorbe krajšej budúcnosti našej obce a rozvoji sociálnej oblasti. Dotazník osobitne pre občanov a osobitne pre združenia a organizácie je k dispozícii na titulnej stránke webu obce pod názvom Komunitný plán obce Močenok na roky 2015 - 2020

Občania našej obce, ktorí nechcú čakať na zber elektroodpadu, ktorý sa v obci realizuje 2-krát ročne, môžu svoj elektroodpad odovzdať do zberu v zbernom dvore spoločnosti Eisen v Úzkej ulici. Zber elektroodpadu v zberni funguje každý pracovný deň a v sobotu.

 

  • Aktuality z obce (16.12.2015)

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top