Titulka   >  Oznamy
publikované: 30.08.2016 08:00  //  aktualizácia: 03.09.2016 01:52  //  zobrazené: 1157

Pozývame záujemcov na súťaž vo varení guláša, pečení smotanového koláča a jarmočníkov na predaj svojho tovaru.

Dni Obce Močenok sa budú konať 16. - 18. septembra 2016 v areáli obecného úradu. Jarmok sa uskutoční v sobotu 17.septembra 2016 dopoludnia. Pre jarmočníkov budú pripravené miesta na postavenie stánkov alebo predajných stolov. Miesta na predaj nie sú spoplatnené. Informovať a prihlásiť sa môžete na tel. čísle 0907 759 854.

 

IX. ročník súťaže vo varení guláša "Močenský kotlík"

Miesto konania: areál obecného úradu v Močenku
Dátum konania: 17. 09. 2016, prezentácia od 9.00 h
Pravidlá súťaže: Družstvo sa skladá aspoň z troch členov. Organizátor zabezpečí priestor na varenie, jednu lavicu a stôl, 100 misiek a lyžíc, chlieb, drevo na kúrenie a možnosť odberu pitnej vody.  Súťažiaci si sami zabezpečia: kotlík, stojan (v prípade voľného ohňa podložku proti spáleniu trávy), náradie na prípravu dreva, náradie na varenie a suroviny na prípravu, prístrešok podľa vlastného uváženia.
Technické podmienky: Každému družstvu bude náhodne pridelené poradové číslo pri preberaní vzorky uvareného guláša na hodnotenie porotou. Na hodnotenie pre porotu sa odovzdávajú vzorky gulášov v miskách pridelených organizátorom. Postupnosť odovzdávania vzoriek k degustácii na určené miesto si súťažiaci určujú po vzájomnej dohode s organizátormi.
Príprava jedál: Všetky suroviny si zabezpečujú súťažiaci a sú za ich kvalitu a hygienickú nezávadnosť plne zodpovední !!! Súťažiaci majú k dispozícii čas na varenie do 15.30 hod.
Hodnotenie: Oceňovať sa budú guláše, ktoré sa podľa hodnotenia poroty umiestnia na prvých troch miestach.

 

V. ročník súťaže v pečení tradičných smotanových koláčov - „Smatankový koláč“

Miesto konania: areál obecného úradu v Močenku
Dátum konania: 17. 09. 2016, prezentácia od 9.00 h
Pravidlá súťaže: Upečené smotanové koláče prinesú súťažiaci v priebehu dopoludnia do budovy obecného úradu, kde ich prevezmú organizátori.
Technické podmienky: Každej súťažiacej/súťažiacemu bude pridelené poradové číslo, pod ktorým bude porota hodnotiť kvalitu koláča. Všetky suroviny si zabezpečujú súťažiaci a sú za ich kvalitu a hygienickú nezávadnosť plne zodpovední.
Hodnotenie: Oceňovať sa bude podľa hodnotenia poroty najlepší koláč.

 

 

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top