Titulka   >  ÚRAD   >  Úradná tabuľa
publikované: 21.12.2015 23:25  //  aktualizácia: 21.12.2015 23:27  //  zobrazené: 384

Návrh novelizácie VZN č. 7/2013

Návrh novelizácie VZN č. 7/2013 o spôsobe určenie úhrady a spôsobe úhrady za služby poskytované v Domove dôchodcov Močenok

 

Návrh - pôvodné znenie § 7 sa ruší a nové znenie § 7 je nasledovné:.

 

§7 Na základe § 71 ods. 1/c zák. č. 448/2008 Z. z o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov,  sociálne služby v zariadení  môžu byť financované z prostriedkov prijatých na základe písomnej darovacej zmluvy.

 

Odôvodnenie:

Výška úhrad za používanie vlastných elektrospotrebičov nie je vypočítaná ako ekonomicky oprávnený náklad. Pri vyberaní úhrad je Domov dôchodcov povinný zabezpečovať bezpečnú prevádzku týchto elektrospotrebičov.

 

 

Prílohy

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top